Catering

Catering

Het is ook mogelijk om Kok Spijkers op locatie te laten komen voor een heerlijke catering. We zijn flexibel, spelen graag op je wensen in en hebben ervaring met het koken voor grote groepen. De verschillende buffetarrangementen worden geleverd inclusief buffettafel, -aankleding, -servies, -bestek en eventueel ook glaswerk en porselein. 
Buiten de verschillende buffetten die wij leveren, is het ook mogelijk om borrelplateaus of een walking dinner op locatie te laten komen. 

Verschillende gelegenheden vragen om verschillende producten. Daarom bieden wij verschillende soorten arrangementen aan.Read more
 • Slide Title

  Write your caption here

  Button
 • Slide Title

  Write your caption here

  Button
 • Slide Title

  Write your caption here

  Button
 • Slide Title

  Write your caption here

  Button
 • Slide Title

  Write your caption here

  Button
Stel je eigen buffet samen

Vanaf 20 personen kan jij al je eigen buffet samen stellen, maak keuze uit verschillende gerechten in verschillende prijsklasse's. Zo is het goedkoopste buffet al mogelijk vanaf 11,50 per persoon. 

Hapjes arrangementen

Op fraaie manier gepresenteerd presenteren wij verschillende mogelijkheden, zo serveren wij borrelplateau's met olijven, gerookte amandelen, charcuterie,streekkazen en veel meer lekkers in verschillende samenstellingen. Hou je het liever gezond dan hebben wij een heerlijk biologisch groentekistje met raw veggie's en dips. 
liever iets luxer, dan serveren wij heerlijke bruchetta's(krokant broodtoast) verschillend belegd met bv koude pulled pork van lamsnek, gerookte heilbot of serranoham met rode ui compote. 
Of wat dacht je van ons gemengd hapjes arrangement met soesje gevuld met langoustine of gazpacho van komkommer?

Walking diner

Walking diner staat garant voor een gezellige informerele avond onder het genot van een drankje en een hapje. Geniet staand borrelend van een heerlijke meergangendiner in een soort tapasachtige vorm.  Wij bieden verschillende mogelijkheden aan.

Streetfood 

Geniet  van heerlijke streetfood gerechtjes in een originele jasje. Denk aan een puntzak van luxe friet met roseval, truffel en zoete aardappel of van een heerlijke lamsburger met gekarameliseerde ui en rode biet.

Moderne ijskar

Varken aan het spit

Winterbarbeque


Share by: