Hoe werkt het

Uw kok aan huis

Hoe werkt het?

Of je nu een diner voor tien, twintig of honderd personen wilt organiseren, met Kok Spijkers verloopt zo’n avondje vlekkeloos. Kok Spijkers verzorgt naast de heerlijke gerechten ook de tafelaankleding, bediening en het opruimen na afloop. Maar hoe ziet zo’n avondje met Kok Spijkers over de vloer eruit? 
  • Nadat de datum is geprikt en Kok Spijkers weet wat je wensen zijn wordt een menu samengesteld. Deze spreken we uiteraard vooraf met je door en sluit volledig aan op je smaakwensen. Uiteraard is het ook mogelijk om de dranken door Kok Spijkers te laten verzorgen. Kok Spijkers stelt met liefde en plezier een wijn- en/of bierarrangement samen dat past bij het menu. 

  • Ongeveer anderhalf uur voor het diner arriveert Kok Spijkers bij je thuis. Als eerste wordt ervoor gezorgd dat de tafel(s) picobello is/zijn opgedekt. Kok Spijkers kan uiteraard de tafelaankleding verzorgen. Deze bestaat uit het servies, glaswerk, bestek, servetten, linnen en overige tafelaankleding. Natuurlijk ben je vrij om de tafel naar eigen smaak in te richten. 

  • Voorafgaand aan het diner worden de gasten ontvangen met een aperitief bij binnenkomst.

  •  Op het afgesproken tijdstip serveert Kok Spijkers de eerste amuse uit. Daaropvolgend verschijnen diverse gangen met eventueel bijpassende drankjes op tafel. 

  • Nadat je bent uitgegeten en –gedronken zorgt Kok Spijkers ervoor dat de keuken netjes en schoon wordt achtergelaten. 
Read more

Facebook Album ThuisKok Spijkers

Share by: