Thuiskok

Uw kok aan huis

Thuiskok

Of je nu een bruiloft, verjaardag, familiefeest, vrijgezellenfeest of bedrijfsfeest organiseert, het levert toch altijd weer de nodige stress op. Dat is hoi helemaal nergens voor nodig! Met Kok Spijkers haal jij je eigen professionele chef-kok in huis en maak je gegarandeerd indruk op je gasten. Met Kok Spijkers ervaar jij hoe het is om volledig in de watten te worden gelegd en gast te zijn in je eigen huis. 
Geen geslenter in de supermarkt voor de boodschappen en hele dagen in de keuken die je later ook nog eens zelf moet opruimen. Het enige wat jij moet doen is je vrienden, familie en kennissen uitnodigen, aanschuiven en genieten van een culinaire avond met een mooi en exclusief diner. Kok Spijkers zorgt ervoor dat jij je volledig op je gasten kunt focussen.
Hebben je gasten of jij bepaalde allergieën of dieetwensen? Dat is voor Kok Spijkers totaal geen beperking. Kok Spijkers zorgt ervoor dat ook zij de avond van hun leven hebben en genieten van mooie gerechten met verrassende smaakcombinaties. 

Read more

Facebook Album ThuisKok Spijkers

Share by: